Wie zijn wij - Sisters On Sofa

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie zijn wij

Lieve De Schepper / Zang

Bracht haar eerste zangnoten uit in het kinderkoor 'De Edelweisjes'.
Afkomstig uit een muzikale familie, kon ze het zingen niet laten en deelde ze ook het podium met Antoon, Pitti Polak, Het Huisorkest en Ardei, waarvoor ze ook nummers schreef.
Ondanks haar voorliefde voor rock en folk, deed ze veel koorwerk voor diverse schlagerzangers.

Claire van den Bonne / Zang

Claire Van den Bonne begon ooit te zingen in het vriendenclubje Villa Basta uit Groot-Bijgaarden. Bij Traktortroubadour Antoon en in het Herentse huisorkest was ze jarenlang een van de achtergrondzangeressen. Momenteel combineert ze SOS met optredens met de Herdersemse Johnny Cash Tribute Band, de Steve Tielens groep uit Rumst en het 5-koppige groepje rond Bert Candries, Ardei.


Fernand Bernauw / Gitaar

Baatte ooit een muziekwinkel uit, speelde keyboards bij Pitti Polak en Micha Marah Ierse folk band, maakte muziek voor theater en musical, en componeerde voor diverse vlaamse artiesten zoals Yasmine, Chelsea, Willy Sommers, Wendy van Wanten, Doran,...
Momenteel houdt hij zich bezig met opnames en producties in zijn home-studio, relaxatiemuziek en raar maar waar : fluiten maken !!!
www.relaxatiemuziek.be
www.bamboefluiten.com

Geert van Impe / Percussie

Geert Van Impe is sinds het jaar 1991 praktijklector aan de Artesis Hogeschool Antwerpen Koninklijk Conservatorium Dans.  In deze functie begeleidt hij de studenten op percussie-instrumenten bij hedendaagse-, etnische-, en jazzdans en geeft hij eveneens percussielessen.

Afzonderlijk van zijn functie van praktijklector werkte hij als freelance percussionist bij diverse orkesten en popgroepen waaronder Pop in Wonderland en Micha Marah (Ierse repertoire) en Lea Gilmore (gospel).
Daarnaast componeert en produceert hij cd's en dvd's voor danslessen en fitness workouts.
www.doemdoemshop.be 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu